Elplats-funktionär

Tack för att du hjälper till!

Till att börja med vill vi tacka dig för att du vill göra en insats på årets Torpkonferens. Ditt engagemang är av stort värde för att konferensen ska fungera så bra som möjligt. Förhoppningsvis ska inte dina uppgifter vara allt för betungande, och samtidigt kanske du får möjlighet att stifta ny bekantskap med några andra Torp-besökare. På den här sidan finns info till dig som har bokat en husvagnsplats och därigenom har lovat att arbeta 8 h.

Så här gör du

  1. Boka pass så snabbt du kan, helst nu direkt! Klicka på knappen här nedan. Du måste ta minst ett, gärna två, toalettpass (2 timmar + 2 timmar) samt ytterligare arbetspass som motsvarar 4 timmar.
  2. Var noga med att anteckna de tider du arbetar på Torp .
  3. Vi uppdaterar information på den här sidan löpande. Gå in på den här webbsidan veckan innan Torpkonferensen börjar för att se om det finns NY VIKTIG information till dig!

Boka pass

Du som är elplats-funktionär ska boka in 8 timmar. Toalettstäd motsvarar motsvarar 2 timmar. Övriga uppgifter är antingen 1 timmes städpass eller 4 timmarspass. Läs mer om uppgifterna längre ner.

Beskrivning av uppgifterna

Toalettstäd

När du städar toaletter går du och ditt städteam runt på torpområdet och rengör torr-dass och spolbara toaletter, tvättställ och duschar. Mer utförlig information finns på plats.

Samlingsplats: Campingreceptionen

Magasinet

Sent på natten firar ungdomarna gudstjänst i matsalen. För att hjälpa dem plockar vi på morgonen iordning stolar, bänkar och bord, samt sopar av gångarna i matsalen. Detta behöver vara klart innan frukostgästerna entrar matsalen kl 08:30 varje morgon. OBS. Kort pass (1h) så boka in 2 för att motsvara 1 tolettstädpass.

Samlingsplats: Stora entrén Matsalen/Magasinet

Mattorget

På Mattorget serveras grillade hamburgare, nachos, och korv m m. Din uppgift består i att, tillsammans med ett antal sommarjobbare, förbereda, tillreda och/eller servera maten (kan variera vad som serveras olika tider på dagen). De olika sysslorna fördelas vid varje pass. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Mattorget, på baksidan av serveringsdiskarna

Sion

Som volontär på Café Sion kan du få hjälpa till med allt från att göra räkmackor och matiga baguetter, till att hålla snyggt i caféet eller stå i kassan. Ansvarig personal fördelar uppgifterna och ger nödvändiga instruktioner. Mer utförlig information finns på plats.

Samlingsplats: Café Sion

Vad gör du om du får förhinder

Du är själv i möjligaste mån ansvarig att hitta någon som kan ta ditt arbetspass om du får förhinder eller blir sjuk. Om en person jobbar istället för dig skickar du ett sms med namn, arbetspass och mobilnummer till oss. Se kontaktinfo nedan.

Hör av dig om du har frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Edin som ansvarar för organisationen av elplats-funktionärer på område 4-5 samt andra organisationsområden på Torp. Hon kan svara på frågor vardagar 16:30-21:00 samt under helger. Du kan även kontakta Sandra om du har idéer och förslag på hur de olika arbetspassen kan bli bättre och hur informationen kan bli tydligare.

Sandra Edin: 070-120 30 30