Hjälp till som volontär!

Tack för att du kikar in här!

Under många år har vi haft förmånen att samarbeta med Örebro kommun och genom dem har vi kunnat erbjuda sommarjobb för ungdomar på Torpkonferensen. I år har kommunen fått mindre statsbidrag än väntat vilket har gjort att det kommer runt 30 sommarjobbare istället för de 50-60 som vi önskat. Detta skapar många luckor i arbetspassen under veckan. Men tillsammans ska vi nog få till ett Torp även detta år.

Vi hoppas att DU vill vara en del av lösningen för att få årets konferens att fungera! Nedan kan du läsa om hur du gör för att boka arbetspass under veckan. Som TACK för att du ställer upp får du för:

1-2h jobb: 1 fikabiljett
3-5h jobb: 1 matbiljett
6-8h jobb: 2 matbiljetter

Så här gör du

  1. Klicka på knappen här nedan. Boka in så många pass du vill och orkar! För att underlätta för dig själv och för arbetsledaren: ta gärna samma pass flera dagar i rad.
  2. Var noga med att anteckna de tider du bokat in så du kommer ihåg dem.
  3. Vi uppdaterar information på den här sidan löpande. Gå in på den här webbsidan veckan innan Torpkonferensen börjar för att se om det finns NY VIKTIG information till dig!

Beskrivning av uppgifterna

Mejeriet

På Mejeriet så serveras frukost och lunch. Här finns uppdrag som att stå i kassa, räkna antal gäster, fylla på mat i serveringen, diska eller brygga och servera kaffe. Mer exakt info ges på plats av personalen.

Samlingsplats: Mejeriet

Café Sion

På Café Sion så serveras fika, baguetter och kaffe från förmiddagen in på småtimmarna. Här behövs du för att hjälpa till med fylla på fika, bre smörgåsar, diska, plocka iordning, städa i cafét, brygga och servera kaffe. Mer exakt info ges på plats av personalen.

Samlingsplats: Café Sion

Vad gör du om du får förhinder

Du är själv i möjligaste mån ansvarig att hitta någon som kan ta ditt arbetspass om du får förhinder eller blir sjuk. Om en person jobbar istället för dig skickar du ett sms med namn, arbetspass och mobilnummer till oss. Se kontaktinfo nedan.

Hör av dig om du har frågor

Har du frågor inför konferensen är du välkommen att kontakta Elin Gren. Under konferensen kommer Sandra Edin ansvara för organiserandet av volontärsuppdrag.

Inför konferensen - Elin Gren: 073-849 89 64
Under konferensen - Sandra Edin:
070-120 30 30

Minskat statsbidrag till kommunen ger färre sommarjobbare