Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Kustkyrkan Jävre
Tjänstegrad: 100%

Titel: Pastor
Område/ort: Jävre (Piteå)

Kustkyrkan Jävre söker Pastor 100%

Om oss

Vi är en växande församling på ca 230 medlemmar som når alla åldrar. Som anställd i Kustkyrkan ingår du som pastor i ett team med två anställda barn- och ungdomsledare. Du har en församlingsledning bestående av styrelse och äldste vid din sida. Jävre är en ort på ca 600 invånare vackert belägen invid havet ca 20 km söder om Piteå alldeles norr om länsgränsen norr/västerbotten.

Om dig

Vi tror att du är en utåtriktad person som gillar att knyta kontakt med människor både i och utanför kyrkan. Du har förmågan att se människor och vill jobba för att inkludera och inspirera till delaktighet. Vi tror att du gillar ordet ”tillsammans”. Gudstjänsten och predikan är naturligt en central del i ditt arbete. Du är också delaktig i det diakonala/själavårdande arbetet.

Anställningen

Tjänsten är tills vidare och börjar som provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pastorstjänst men kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och frågor

Du ansöker genom att skicka in ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till info@kustkyrkan.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!