Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Åsbro Frikyrkoförsamling
Tjänstegrad: 50-70%

Titel: pastor
Område/ort: Åsbro

Vill du arbeta i en varm, glad och aktiv församling? Bli pastor i Åsbro!

Åsbro Frikyrkoförsamling har ca 70 medlemmar och samlas i Tallbackskyrkan. Församlingen tillhör Equmeniakyrkan och Evangeliska Frikyrkan. Vi har under senare år arbetat med församlingsutveckling i både kontakter med människor i samhället, och växande i tro. Innan pandemin hade vi ett utåtriktat arbete med bland annat scout, tonår och soppluncher. Vi samlades till gudstjänst varje söndag men under olika former. Vi längtar efter att få återgå till verksamhet och gudstjänst då vi kan träffas på vanligt sätt.

Vi söker en pastor inom EFK eller Equmeniakyrkan som vill arbeta hos oss. Du kommer arbeta med gudstjänster och andra pastorala uppgifter, och samordning av verksamheten. Församlingsledningen sker i samverkan med styrelsen och en pastoral ledningsgrupp. Tjänsten är på 50-70 %. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen sker löpande utan sista ansökningsdag. För frågor och ansökan: Susanne Karlsson susannek99@hotmail.com 073-845 91 00 eller Fredrik Wernheden fredrik.wernheden@gmail.com 070-168 32 98.