Ge en ryggsäck för barns möjlighet till skolgång

Barn ska gå i skolan, inte arbeta. En självklarhet för oss men inte överallt i världen. En trygg och bra skolgång är kanske den faktor som tydligast avgör ett barns – och i förlängningen ett helt samhälles – framtid. Men för första gången på 20 år ökar antalet barn i barnarbete, till stor del en konsekvens av pandemin. Nu behövs snabba insatser för att hjälpa de mest utsatta på fötter. Vill du vara med och vända utvecklingen?

Till syvende och sist är skolgång är nyckeln till en bättre framtid, för såväl det enskilda barnet som för hela samhället. Sunda skolor ger livsavgörande grundkunskaper, såsom att läsa, räkna, skriva och förstå sin omvärld. Men den utgör också, tillsammans med kärleksfulla familjer, en grundtrygghet som ger stabila vuxna med bättre förutsättningar för att försörja sig själva och sin familj. Detta skapar i sin tur en allt bättre samhällsekonomi som kan förbättra infrastruktur och välfärd.

Vill du vara med och utgöra den förändringen för ett eller flera barn? Köp en eller flera ryggsäckar! Det kommer att förändra liv.

Skolgång och fritidsaktiviteter för ett barn i 1 månad

Skolgång och fritidsaktiviteter för ett barn i 2 månader

Skolgång och fritidsaktiviteter för ett barn i 3 månader

Ge barn möjlighet till skolgång med det du har

*150kr är en genomsnittlig siffra för skolgång i de flesta av våra projekt för skolgång.

Fler sätt att ge!

Ge en gåva som gåva! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har dina nära och kära redan allt de behöver? Eller är det helt enkelt dags att uppmärksamma någon?

Ge en gåva och och ladda ner fina gåvobevis här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Samla in själv eller tillsammans

med en egen insamling  Länk till annan webbplats.för att nå dina vänner, bekanta och kollegor genom att dela den i dina kanaler!

Fantasin är enda begränsningen - läs mer här om tips för en egen insamling!

Ge direkt

Du kan också swisha din gåva direkt till 900 5588 eller gör en inbetalning till BG 900-55 88. Märk din gåva "Stava eller slava"