Stava eller slava?

Barn ska gå i skolan, inte arbeta. En självklarhet för oss men inte överallt i världen. En trygg och bra skolgång är kanske den faktor som tydligast avgör ett barns – och i förlängningen ett helt samhälles – framtid. Men för första gången på 20 år ökar antalet barn i barnarbete, till stor del en konsekvens av pandemin. Nu behövs snabba insatser för att hjälpa de mest utsatta på fötter. Vill du vara med och vända utvecklingen?

Du kan också swisha din gåva direkt till 900 5588 eller gör en inbetalning till BG 900-55 88. Märk din gåva "Stava eller slava"

Klicka dig vidare bland underrubrikerna i menyn till vänster för att läsa mer om insamlingen och berättelser om barn som fått chans till skolgång via EFKs projekt runt om i världen. Här kan du läsa mer Öppnas i nytt fönster. om EFKs olika projekt för barns rättigheter.

Vill du göra mer än en engångsgåva? Starta en egen insamling under insamlingskampanjen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller varför inte bli månadsgivare för Barnhjälpen! Du kan göra skillnad på riktigt för andra!