Företagsjulgåva

Vad ger du till anställda som redan allt? En filt till? Eller kanske en fårfiol? Får vi utmana dig att ge den perfekta julklappen: Ingenting!

Chokladaskar och fruktkorgar i all ära … men vi ger dig möjlighet att ge julklappar som har ett verkligt värde: en ny framtid för dem som inte har några större utsikter om en dräglig tillvaro. Dessutom skapar det stolthet och hos dina medarbetare och goodwill gentemot dina kunder.

Våra företagsjulklappar, eller företagspaket som vi säger, finns som tre olika alternativ, brons, silver och guld. Förutom gåvobevisen får du dessutom en banner som ni kan lägga ut på er webbplats eller i sociala medier om hur ni valt att göra världen bättre i jul.

Företagspaket Guld

500 kr/person*

Du får:

  • Ett tryckt gåvobevis.
  • Specialdesignade gåvokartonger.
  • Chokladpraliner att lägga i kartongerna.
  • En banner att lägga ut på webben eller i sociala medier.

Företagspaket Silver

350 kr/person

Du får:

  • Ett tryckt gåvobevis.
  • Specialdesignade gåvokartonger att fylla med valfritt.
  • En banner att lägga ut på webben eller i sociala medier.

Företagspaket Brons

250 kr/person

Du får:

  • Ett digitalt gåvobevis att ladda ner.
  • En banner att lägga ut på webben eller i sociala medier.

Beställ företagsjulgåva här!

Vad vill du beställa? * (obligatorisk)
Skriv önskat antal vid det paket du vill ha
Välj antal varor
Vara Antal Pris
(500 kr/st)
(350 kr/st)
(250 kr/st)
Totalt: 0 kr


Betalsätt * (obligatorisk)
Betalsätt


Kontaktinformation till dig som beställare * (obligatorisk)
Kontaktinformation till dig som beställare
Här kan du exempelvis ange annan leveransadress om du vill att vi skickar gåvobevis och annat till annan adress än din. (Gäller endast Guld och Silver.)

*Det vanliga maxbeloppet för gåvor, för att inte arbetstagaren ska förmånsbeskattas, är 450 kr. Under 2020 gäller dock en tillfällig skattefrihet på gåvor upp till 1000 kr. Med andra ord går det bra att ge 500 kr i år.

Varför ge en företagsjulgåva till Ge för livet?

Omkring en miljard människor lever under gränsen för extrem fattigdom. Långt fler kämpar strax ovanför den. Och när nu världsekonomin bromsar in är det – som alltid – de redan värst utsatta som drabbas hårdast. I över 120 år har Evangeliska Frikyrkan, som står bakom Ge för livet, arbetat för att hjälpa människor ur fattigdom och i dag berör våra insatser hundratusentals människor varje år. Vi får dagligen se glädjen i människors ögon när de får en ny chans i livet och hopp om en bättre framtid. Det kan vara stoltheten i att kunna skicka sina barn till skolan, framtidstron för den som har kunnat lämna livet som sexslav, lättnaden över brunnen som tryggar vattentillgången eller över mikrolånet som gör det möjligt att starta en egen affärsverksamhet. Detta arbete pågår oförtrutet, trots pandemin. Och det som finansierar detta arbete är gåvor.

Evangeliska Frikyrkan har 90-konto och vår verksamhet granskas av flera olika aktörer – med andra ord, du kan vara trygg med att pengarna når fram och används för att göra mesta möjliga nytta.

Läs mer om julinsamlingen Länk till annan webbplats.!

Vill du ge en gåva till arbetet utan att det är julklapp till anställda? Eller vill du att vi tar fram ett specialupplägg tillsammans med er? Hör av dig till oss på info@efk.se så kontaktar vi dig gärna!

Mer om Ge för livets julinsamling

Om Ge för livets julinsamling

Härlig är jorden… en av våra mest älskade psalmer i juletid. Och så brukar många av oss också känna då, när vi äntligen får samlas i våra hem för att umgås, äta gott och vara generösa mot varandra. Men 2020 är ett år där mycket inte är som det brukar. Med en värld i Corona-pandeminsgrepp och där framtiden fortfarande är oklar är det lätt att känna oro. Samtidigt behövs vi kanske mer än någonsin just nu. I dessa tider är det inte läge att ge upp … det är läge att ge hopp! Var med och befria människor ur fattigdom!

Ge med Swish eller kort! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klicka på knappen ovan för att enkelt ge en gåva direkt i din webbläsare.

Du kan också göra en manuell bankgirobetalning till 900-55 88. Märk "Julinsamling".